TV4 lanserar nyhetssajt

2 november 2020

TV4 Media har lanserat en första version av nyhetssajten tv4.se. Därmed kommer startsidan framöver att ha ett renodlat fokus på nyheter och aktualitetsinnehåll.

 Det här är en strategiskt viktig förändring för att säkra vår nyhetsposition på alla plattformar, säger programdirektör Viveka Hansson.

På den nya sajten samlar TV4 innehåll från alla nyhets- och samhällsprogram. Här ryms även nyheter från sport och underhållningssidan. Fokus kommer fortfarande att ligga på rörligt innehåll precis som idag, med livesändningar och nyhetsklipp.

– Det här blir en enklare och tydligare upplevelse för användaren som kanske är på språng och snabbt vill uppdatera sig, och ett viktigt komplement till TV4 Play som är plattformen för den som vill se programmen, säger Viveka Hansson.

– Det här är en första version av sajten som vi ska fortsätta utveckla framåt med användaren i fokus, och vi uppskattar alla synpunkter, säger hon. 

Även information och klipp från TV4:s övriga format inom till exempel underhållning har kvar sina programsidor på tv4.se. Program och nyhetssändningar kommer även i fortsättningen finnas gratis på TV4 Play.

Kontakter

Mia-Li Hallengren

Press- och PR-ansvarig

Mia-Li är ansvarig för program som Sveriges mästerkock, Kockarnas kamp och Hela Sverige bakar.