Tidigare landslagsstjärnan Kim Källström blir ny fotbollsexpert på TV4 och C More

2 september 2020 - Senast uppdaterad 15 september 2020

Han har gjort hela 131 landskamper för det svenska landslaget.
Nu är Kim Källström klar som ny fotbollsexpert på TV4 och C More.
- Ska bli kul att göra TV och vara en del av ett lag igen. TV4:s och C Mores planer är intressanta och jag ser fram emot att hoppa på tåget, säger Kim Källström.

Han har två SM-guld med Djurgården, han har spelat i klubbar som Lyon och Arsenal, och han har spelat fjärde flest landskamper genom tiderna för det svenska herrlandslaget. Nu blir Kim Källström fotbollsexpert på TV4 och C More.

- Champions League och svenska landslaget var det absolut roligaste att spela som aktiv och att nu få jobba med det efter karriären känns verkligen spännande. Det är inspirerande att jag får chansen att följa fotbollen på allra högsta nivå, denna gång som en medlem av TV4 och C More, säger Kim Källström.

Källström gör sin expertdebut i studion redan på lördag när Sverige möter Frankrike i premiären av UEFA Nations League. Förutom att vara expert under sändningarna av landslagsfotbollen så kommer Kim Källström även att jobba med UEFA Champions League, som från och med hösten 2021 sänds TV4 och C Mores kanaler.

- Kim Källströms erfarenhet talar för sig själv. Imponerande spelarkarriär och en väldigt uppskattad TV-expert. Vi är mycket glada att han vill vara en del av TV4 & C Mores lagbygge kring våra sändningarna av UEFA Champions League och landslaget, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More.

Höstens UEFA Nations League, playoff till EM, samt landskamper sänds exklusivt på TV4 och C More.

Kontakter

Ludvig Ternstedt

Press- och PR-ansvarig