Tilde de Paula Eby i nya talkshowen Tilde

9 juni 2021

Direkt från Junibackens terrass på Djurgården kommer Tilde de Paula Eby i sommar att bjuda in gäster där samtalet är i fokus. Spännande gäster kommer samtala om livet blandat med exklusiva musikframträdanden. Tilde har premiär fredagen den 9 juli klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

- Äntligen får jag prata om programmet vi arbetat så intensivt med ett tag nu! I min nya talkshow ser jag fram emot att mina gäster ska ha gott om tid i samtalet och att man ska hinna prata till punkt. Det är en spännande blandning av personer som kommer gästa mig i sommar vilket såklart känns jättekul! Säger Tilde de Paula Eby.

I programmet bjuder Tilde de Paula Eby in gäster från vitt skilda håll. Det utlovas bland annat besök av aktuella politiker, människor bakom historiska händelser vi minns och andra intressanta kända personer. Men den direktsända talkshowen kommer också gästas av okända personer med starka berättelser.

- Konstellationerna av gästerna i de olika programmen kommer i vissa fall ha en koppling sinsemellan för givande och förhoppningsvis överraskande samtal. Dessutom känns det superkul att kunna erbjuda musik med några av Sveriges främsta artister att förgylla kvällen med. Jag ser verkligen fram emot fredagskvällarna i sommar, säger Tilde de Paula Eby.

Tilde har premiär fredagen den 9 juli klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play och kommer direktsändas i sex avsnitt från Djurgården i Stockholm.  

Kontakter

Amanda Hjärtmyr

Press- och PR-ansvarig

Amanda är ansvarig för program som Masked Singer, Nyhetsmorgon, Efter fem och Malou efter tio.