Gå till huvudinnehåll

Streaming på TV4 Play i höst!

23 augusti 2024

Streaminghösten på TV4 Play är igång med nya serier och reality, dramasatsningar, sport och mer helgunderhållning än någonsin. Superhelgerna börjar med Bäst i test på fredagarna, Idol på lördagarna och Vilket Liv! på söndagarna som därefter tas vid av en andra säsong av Förrädarna och av Så mycket bättre. Hela Sverige kommer att kunna streama det mesta av helgens underhållning på TV4 Play redan på fredagarna. Storslagna serien Those About to Die, eller nya dramasatsningarna Tabitas Tattoo änd cär, Doktrinen och Vargasommar längtar att få möta sin publik i höst.

 

 Underhållning:

 

The Challenge Sverige

Premiär av nya realityserie 12:e augusti på TV4 Play och TV4.

I nya The Challenge Sverige samlas några av Sveriges mest kända reality-stjärnor på Cypern för att göra upp i stenhårda utmaningar där styrka och uthållighet sätts på prov. I vinstpotten ligger en miljon kronor! Deltagarna som tidigare varit med i realityprogram som Robinson, Farmen, Bachelor bor tillsammans och det bjuds på en hel del känslostormar, svek och alliansskapande mellan tävlingarna. Pischa Strindstedt, leder programmet.

 

Grand Designs Sverige

Säsongspremiär 14 augusti på TV4 Play och TV4.

Från grus till hus följer vi hisnande förvandlingsnummer, det har blivit dags att dra igång en ny säsong av Grand Designs Sverige. I sex nya avsnitt får vi se hus växa fram, skapade ur drömmar från visionärer vars mål endast tillåter perfektion. Det bjuds på djärva idéer, kompromisslös arkitektur och en gnutta galenskap. Programledare är Mark Isitt.

 

Bäst i Test

Säsongspremiär 16 augusti, nya avsnitt varje fredag på TV4 Play och TV4.

Superhelgen på TV4 med Babben Larsson och David Sundin är redan igång med kreativa och knasiga tester i Bäst i Test. Fem modiga deltagare har tagit sig ann uppgiften om att sätta sin kreativa lösningsförmåga på prov och försöka lösa de mest omöjliga och kluriga tester till höstens säsong. I tio avsnitt sätts Eric Stern, Lotta Engberg, Nour el Refai, Torbjörn Averås Skorup och Marie Agerhäll på prov av den lille poängräknaren.

 

Hellenius hörna special

Sänds 24 augusti på TV4 Play och TV4

Nu börjar tv-hösten och David Hellenius öppnar Hörnan för en unik kväll där TV4 presenterar de största höjdpunkterna att streama i höst. I Hellenius hörna special återser vi favoritprogram och bjuds på spännande avslöjanden. Dessutom får vi se exklusiva klipp ur helt nya serier. På plats i studion finns stjärnor som Mia Skäringer, Dregen, Arja Saijonmaa, Alexandra Rapaport, Alba August och Tomas Ledin. Fler avsnitt av Hellenius hörna kommer i höst.

 

Vilket Liv!

Säsongspremiär söndag 25 augusti på TV4 Play och TV4, kommer kunna streamas på TV4 Play redan när helgen startar på fredagar.

Renée Nyberg leder en ny säsong av Vilket liv! med sex avsnitt som bjuder på skratt, nostalgiska stunder och underhållande ögonblick när bland annat Peter Haber, Pernilla Wahlgren, Peter Jöback och Tomas Ledin ska hyllas.

 

Idol

Säsongspremiär 31 augusti på TV4 Play och TV4.

Idol kickar i gång sitt 20:e år på TV4 och en ny spännande jakt på Sveriges musiktalanger kan börja! I år har Idol-juryn fått nytillskott, förutom Katia Mosally och Anders Bagge hittar vi artisten Peg Parnevik och multientreprenören Ash Pournouri i jurybåset. Dessutom får programledare Pär Lernström sällskap av Mauri Hermundsson. Tillsammans leder de oss igenom en stjärnsprakande höst!

 

Kockarnas kamp

Säsongspremiär 17 september på TV4 Play och TV4

Några av Sveriges mest framstående kockar utsätts för tuffa prov när de tävlar mot varandra i yrkesskicklighet och sätter sin ära på spel. Till sist står en av dem som vinnare. Programleder gör Pär Lernström.

 

Bachelor Sverige

Säsongspremiär 23 september på TV4 Play och TV4.  

Nya programledaren Amie Bramme Sey leder nästa säsong av Bachelor som tar med tittarna på ett sprakande kärleksäventyr i Mexico. Årets bachelors Stephane Frick och Rasmus Allard letar efter den stora kärleken. Det bjuds på såväl heta dejter som chockerande rosceremonier.

 

Bonde söker fru

Säsongspremiär 25 september på TV4 Play och TV4.  

Det är återigen dags för Linda Lindorff att bege sig ut i landet för att träffa årets bönder som tröttnat på singellivet och längtar efter att träffa den stora kärleken. I årets säsong får man bland annat möta den äventyrliga mjölkbonden Isak från Öland eller westernryttare Göran som bor på en ranch utanför Nykvarn.

 

Hela Sverige Bakar

Säsongspremiär 2 oktober på TV4 Play och TV4

Fram med vispar, slevar och bunkar - nu ska här bakas! Årets säsong kryddas återigen med kunglig glans när hemmabagarna gör upp på Ulriksdals slott utanför Stockholm. I juryn ser vi mästerbagaren Johan Sörberg och konditorn Elisabeth Johansson. Tina Nordström och Johan Östling leder programmet.

 

Så mycket bättre

Säsongspremiär söndag 6 oktober och kommer kunna streamas på TV4 Play redan när helgen startar på fredagar.

Vi återvänder till Grå Gåsen på Gotland för att lära känna 11 nya artister, bland annat Arja Saijonmaa, Seinabo Sey och Dregen, som möts för att tolka varandras låtar.

 

Robinson & Gränslandet

Säsongspremiär 14 oktober på TV4 Play och TV4. Se alla veckans avsnitt före alla andra på TV4 Play med Plus.

På en ödslig plats kämpar deltagarna i spektakulära tävlingar och mot naturens krafter i hopp om att ta hem Robinsontrofén och en halv miljon kronor. De deltagare som röstats ut i örådet får en ny chans att ta sig tillbaka till tävlingen i Gränslandet.

 

Elitstyrkans hemligheter

Säsongspremiär 21 oktober på TV4 Play och TV4

En av världens tuffaste utmaningar väntar de 18 kvinnor och män som under ledning av fyra före detta elitsoldater ska genomgå prövningar liknande de uttagningstester som görs till ett elitförband. Deltagarna, som består av vanliga människor, är väl förberedda men varje test pressar dem till deras fysiska och psykiska bristningsgräns – eller en bit över den gränsen.

 

Förrädarna

Säsongspremiär 25 oktober på TV4 Play och TV4

Realitymysteriet är tillbaka med nya deltagare som sätts på prov i det tuffa sociala och psykologiska spelet. Deltagarna är alla handplockade för de egenskaper och kunskaper de besitter och de ska försöka lista ut vilka i gruppen som har blivit utdelade rollen som förrädare.  Vem ljuger, vem talar sanning, och kan man lita på någon? Programleder gör Dragomir Mrsic.

 

Serier:

 

Morden i Sandhamn

Seriestart på TV4 Play + var den 7 augusti. Premiären på TV4 Play och TV4 var 21 augusti.

Säsong 10. Vi återser Alexandra Rapaport i rollen som åklagaren Nora Linde, som löser brutala brott i Stockholms skärgård. Några månader har gått sedan bombdådet på polishuset och Nora vill ta ett nytt steg i livet. Men missbruk i hennes innersta sfär ställer Nora inför svåra val. I säsong tio knivas, klubbas och förgiftas människor i den svenska sommaren och privatliv och arbete krockar värre än någonsin.


Badhotellet

Seriestart 19 augusti på TV4 Play och TV4. För TV4 Play + användare finns alla avsnitt att streama redan nu.

Sista säsongen av danska dramaserien. Sommaren 1946 anländer och med den de trogna stamgästerna på det pittoreska badhotellet vid Danmarks kust. Det har varit fred i Europa i ett år men länder är fortfarande sargade och spåren av kriget lever kvar. Badhotellet hotas av dålig ekonomi och intressenter med lömska planer. Vad kommer att hända med det älskade semesterparadiset?

 

Över alla hinder 

Dokumentärserien hade premiär 20 augusti på TV4 Play och TV4.

I dokumentären Över alla hinder har TV4 följt det svenska hopplandslaget och förbundskapten Henrik Ankarcrona på nära håll inför att Sverige ska försöka försvara OS-guldet i Paris. Dokumentärserie i fyra delar följer även bland annat Henrik von Eckermann, Malin Baryard Johnson och Peder Fredricson.

 

Edvin är lös - bögen bakom scenen (dokumentären)

Dokumentärserien har premiär 22 augusti på TV4 Play och TV4. För TV4 Play + användare släpps båda avsnitten direkt. Del två sänds 29 augusti på TV4 Play och TV4. 

I dokumentärserien får man under två avsnitt följa med bakom kulisserna på Edvin Törnbloms första soloturné. Under turnén tampas Edvin med premiärnerver samtidigt som han tvingas möta sina rädslor inför att turnera med en uttalad bög-föreställning.


Those About to Die

Premiär lördag 24 augusti på TV4 Play och på TV4 efter 22-Nyheterna. Fyra episoder publiceras direkt på TV4 Play +. Därefter publiceras två nya avsnitt varje söndag.

Storslagen amerikanskt actiondrama med Anthony Hopkins. Regi av Roland Emmerich och Marco Kreuzpaintner, skaparna bakom internationella framgångar som Rädda menige Ryan, Independence Day och 300. Serien skildrar den spektakulära, komplexa och korrupta världen kring gladiatorspelen i det antika Rom. Skådespelare Anthony Hopkins, Iwan Rheon, Tom Hughes, Sara Martins, Jóhannes Haukur Jóhannesson samt svenskarna Christian Hillborg och Victor von Schirach.

 

The Rookie

Seriestart 27 augusti på TV4 Play

Säsong 6. Det har gått en tid sen John Nolan var den äldsta rookien i LAPD och behövde hålla takten med sina 20 år yngre kollegor. Nu kan livet knappt bli mycket bättre, hans relation med Bailey fördjupas allt mer och han har valt en karriär som passar honom. Samtidigt kämpar teamet med att hantera följderna av ett allvarligt bombdåd som påverkat dem alla.

 

Tabitas Tattoo änd cär

Premiär 13 september på TV4 Play och TV4

I nya serie skapad av Mia Skäringer får man följa folkkära karaktärerna Tabita och Gulletussan. ”Tabitas Tattoo änd cär” är en kontrastfylld serie som rör sig i gränslandet mellan tokig, maxad humor och bråddjupa situationer med starka känslor. I en liten Värmländsk stad hyr den ensamstående trebarnsmamman och tatuererskan Tabita ett stort gammalt hus av kommunen. Förutom hennes tre barn, tatueringskunder och one- night-stands hyser hon även in några kvinnor som på olika sätt har det svårt. Rollistan består av namn som Gustaf Hammarsten, Sissela Benn, Linus Wahlgren, Siw Malmkvist, Hanna Ardéhn, Sanna Persson Halapi, och Lily Wahlsteen.

 

Gåsmamman - Epilogen

Seriestart i oktober på TV4 Play.

Säsong 7, del ett. När tittarna återigen får kliva in i Gåsmammans universum har två år passerat och syskonen Ek har gått haltande vidare med sina liv. De har liten eller ingen kontakt med varandra längre och när de väl träffas för första gången får det dramatiska konsekvenser. 

 

En familj som vår

Premiär senare i höst på TV4 Play och TV4.

Dansk dramaserie En familj som vår (Families Like Ours) är en stor familjesaga om uppbrott och avsked, men också hopp och nystart. Serien är skapad av Thomas Vinterberg och kommer visas på Venedigs internationella filmfestival.

 

Doktrinen

Premiär 12 november på TV4 Play och TV4.

I nya serien Doktrinen landar tittaren i en värld av intriger och interna konflikter, i ett nervkittlande och skrämmande drama som placerar tittaren mitt i händelsernas centrum på Utrikesdepartementet. I ett högt tempo kastas tittaren mellan intimt drama, storpolitik och spioneri på högsta nivå. Huvudrollerna spelas av Josefin Neldén (Vår tid är nu, The Head, Försvunna människor, Gräns etc), Anna Sise (Tunna blå linjen, Hamilton, Bäckström etc) och svensk-tyske August Wittgenstein (The Crown, Hidden – Förstfödd, Professionals etc).

 

Beck (film 51)

Premiär i höst på TV4 Play och TV4.

I Beckgruppen har en ny polischef tillträtt och Vilhelm (Valter Skarsgård), Martin Becks (Peter Haber) barnbarn får ett nytt sätt att förhålla sig till Beckgruppen.

 

Vargasommar

Premiär senare i höst

Dramasatsningen Vargasommar bygger på boken med samma namn av författaren Hans Rosenfeldt och utspelar sig i Haparanda. Regi görs av Jesper Ganslandt och manus av Oskar Söderlund. I huvudrollen kommer vi bland annat att se Eva Melander (Gräns, UFO Sweden), Eliot Sumner (Ripley, The Gentlemen, No Time to Die) och Henrik Dorsin (Triangle of Sadness, Grotesco, Solsidan).

 

Bland höstens stora sporthändelser finns bland annat:

La Liga

Säsongspremiär 15 augusti på TV4 Play.

Streama alla matcher från spanska La Liga på TV4 Play. Med lag som Real Madrid och Barcelona, och stjärnor som Kylian Mbappé, Lamine Yamal och Vinicius Junior. 

 

Serie A

Säsongspremiär 17 augusti på TV4 Play.

Streama alla matcher från italienska Serie A på TV4 Play. Med svenska landslagsspelare som Isak Hien, Samuel Dahl och Emil Holm samt internationella stjärnor som Paulo Dybala, Rafael Leao och Lautaro Martinez. 

 

SHL

Säsongspremiär 21 september på TV4 Play.

Var med när Sveriges bästa hockeylag gör upp om guldet. Med TV4 Play streamar du samtliga matcher i SHL och SM-slutspelet! Säsongen drar i gång den 14 september, med Brynäs som nykomling i högsta serien.

 

Hockeyallsvenskan

Säsongspremiär 20 september på TV4 Play.

Följ kampen om en plats i SHL. Med TV4 Play streamar du alla matcher i HockeyAllsvenskan. Säsongen 2024/2025 - med klassiska lag som Björklöven, Södertälje, AIK och Djurgården i ligan - drar i gång den 20 september. 

 

SDHL

Säsongspremiär 13 september på TV4 Play.

Var med när Sveriges bästa hockeylag på damsidan gör upp om guldet. Följ säsongen i SDHL på TV4 Play.

 

Allsvenskan, Superettan och herrlandskamper och mycket mer

Under hösten går det också att streama den rafflande avslutningen i Allsvenskan och Superettan från Discovery+, Sveriges herrlandskamper i fotboll från Viaplay, ATP-touren i tennis, basket från NBA, NFL och Rally-VM med sportpaketen.

 

Kontakter

Kontakta oss

För mer information om våra program och intervjuförfrågningar, samt akuta ärenden, maila oss på

press@tv4.se