Påsken på TV4 Play och TV4

26 februari 2024

Tittarfavoriter som kommer tillbaka, spännande drama och nya bönder som söker kärleken. Här är påsken på TV4 Play och TV4.

Masked singer

Säsongspremiär 22/3 (TV4 Play och TV4)

Följ med när tolv välkända personer gör upp i en av världens mest spektakulära sångtävlingar. Kändisarnas identitet hålls hemlig bakom sagolika masker och det är upp till expertpanelen att klura ut vilka som döljer sig bakom kreationerna.

Ufo-mysteriet med Felix Herngren

Premiär 26/3 (TV4 Play och TV4)

Finns det liv i rymden och får vi återkommande besök? Ny programserie med Felix Herngren, UFO-nörd sedan barnsben, som är övertygad om att svaret på den frågan är JA och hans mål är att (förhoppningsvis!) övertyga tittarna om att så är fallet. 

The Looming Tower 

Premiär 29/3 (TV4 Play)

Amerikansk miniserie som är baserad på Lawrence Wrights bok med samma namn. Handlar om hur rivaliteten mellan FBI och CIA lade grunden för 9/11-tagedin och kriget i Afghanistan.

Ett sista race

Premiär 29/3 (TV4 Play plus)

Svensk film om streetracing-legenden Dennis som levt hela sitt liv på fel sida om lagen har nu bestämt sig för att leva det ansvarsfulla och stilla livet. Något som snart bryts upp när Dennis får reda på att hans dotter Hanna ska delta i ett race med sin nya kille Charlie. För att stoppa Hanna beger sig Dennis och hans ex-fru Tove ut på en resa för att hämta hem dottern. Med bland annat David Hellenius, Malin Åkerman och Jonas Karlsson.

Bingolotto påskspecial

Premiär 31/3 (TV4)

Bingolottos påskspecial som alltid spelas på påskdagen. 

Bachelorette Sverige

Säsongspremiär 1/4 (TV4 Play och TV4)

Följ med på ett romantiskt och dramatiskt äventyr när årets Bachelorette Sonja Livbom söker efter sitt livs kärlek. En grupp singelmän har tagit sig till Mexiko för att dejta Sonja och hoppas vinna hennes hjärta och sista ros. Det blir veckor fyllda av pirriga dejter, svåra beslut och nervkittlande rosceremonier som tittarna får följa tillsammans med nya programledaren Edvin Törnblom.

Bonde söker fru - castingen

Premiär 1/4 (TV4 Play och TV4)

Möt bönderna som hoppas på att hitta sitt livs kärlek i årets säsong av Bonde söker fru. Det blir spännande möten, rörande livsöden och mycket mer när Linda Lindorff träffar årets bönder för första gången. Tittarna får veta vad de söker och längtar efter för att sedan kunna sina kärleksbrev.

 

Ytterligare program kan tillkomma och förändringar kan ske.

Kontakter

Kontakta oss

För mer information om våra program och intervjuförfrågningar, samt akuta ärenden, kontakta vår pres...

press@tv4.se