Olof Lundh ny chefredaktör för Fotbollskanalen

22 mars 2024

Olof Lundh är ny chefredaktör och ansvarig utgivare för TV4:s Fotbollskanalen, Sveriges största fotbollssajt. Lundh har varit på TV4 sedan 2006 då han fick i uppdrag att dra i gång sajten och har jobbat för kanalens olika fotbollssändningar. Han är även författare och krönikör i Dagens Industri.

- Olof har med en kombination av erfarenhet, nyfikenhet och driv skapat en unik bredd i sin bevakning av fotboll. Med Olof tillbaka som chefredaktör för Fotbollskanalen räknar vi med att ta nya kliv för Sveriges största fotbollssajt, säger Johan Cederqvist, sportdirektör TV4.

- Ända sedan jag kom till TV4 och fick förtroendet att dra i gång Fotbollskanalen har jag brunnit för sajten och hela tiden jobbat för den. Det är oerhört många som bidragit till att den vuxit på flera områden från den blygsamma starten hösten 2006 och i dag är Fotbollskanalen något helt annat. Det ska bli kul att återigen ta rollen som chefredaktör och se hur vi kan fortsätta utveckla Fotbollskanalen med allt från journalistik till att skildra den sport vi är många som älskar, säger Olof Lundh.

Kontakter

Kontakta oss

För mer information om våra program och intervjuförfrågningar, samt akuta ärenden, maila oss på

press@tv4.se