Månadens premiärer - december

1 december 2023

Tips på hur du lyckas med julmaten, storslagen drama och kunglig glas - det är några av programmen som har premiär på TV4 Play i december.

Hidden Assets (15/12)

Med Irland och Belgien som spelplan kretsar det här intensiva kriminaldramat kring gemensamma polisoperationer över landsgränserna, där droger, terrorism och korruption hör till vardagen för två kriminalkommissarier.

Love Island Games (12/12)

Tidigare Love Island-deltagare från hela världen samlas för att få en andra chans att hitta kärleken.

Silvia - Mitt liv som drottning (23/12)

Drottning Silvia har den längsta regeringstiden av alla svenska drottningar. När hon nu fyller 80 år ser hon tillbaka på livet och berättar öppenhjärtigt i två program om ljus och mörker under tiden före och efter att hon blev drottning av Sverige.

Tinka och själens spegel (1/12)

Tinka leder tomtarnas rike och ser fram emot att hålla i den traditionella amulettceremonin, men bakom hennes rygg smids det planer.

Julens alla bak (12/12)

Bakproffsen Johan Sörberg och Tina Nordström lär ut sina hemliga metoder för att lyckas med den godaste av jular, fri från pekpinnar och stress.

Beck 49 (8/12)

Beck-gruppen får ett fall där en tvåbarnspappa mördats på en bensinstation. Samtidigt är Josef avstängd efter en incident med en säkerhetspolis.

Sanningen (25/12)

Polisen Iris har lämnat Stockholm för Malmö efter en personlig tragedi. Hon blir ny chef för Kalla Fall-gruppen som redan på hennes första dag gör ett makabert fynd.

Archie (7/12)

Den unge Archie Leach flyr från sin fattiga barndoms Bristol och reser till USA för att där byta namn och bli ikoniska filmstjärnan Cary Grant.

Dunkla minnen (18/12)

En familj hittas brutalt mördade i sitt hem och en av döttrarna hittas oskadd men utan minne av vad som har hänt. Kan svaret finnas hos henne?

Kontakter

Kontakta oss

För mer information om våra program och intervjuförfrågningar, samt akuta ärenden, kontakta vår pres...

press@tv4.se