Kristin Kaspersen hoppar in för Petra Mede i Let’s Dance

11 mars 2023

Kristin Kaspersen kommer att programleda vårens säsong av Let’s Dance tillsammans med David Lindgren. Hon hoppar in istället för Petra Mede som inte kan medverka på grund av ryggproblem.

- Jag älskar Let’s Dance! I den här situationen är det viktigaste att Petra tar hand om sig. Det finns bara en Petra Mede men jag är otroligt stolt över att få frågan om att ersätta henne. Jag ska erkänna att jag sedan jag var med för fyra år sedan och tävlade har saknat Let’s Dance-bubblan så mycket. Jag ska göra mitt yttersta för att tillsammans med David, dansarna, deltagare och jury se till att det blir en fantastisk säsong. Och oj vad jag ska ha kul!, säger Kristin Kaspersen.

- Jag är så oerhört ledsen över att inte kunna programleda Let’s Dance i år men hälsan tillåter det inte just nu. Jag kommer dock att sitta fastnaglad framför teven varje lördagkväll. Det var inte längesen jag sa till Kristin att hon är en av de bästa programledarna vi har. Jag vet att hon och David kommer att bjuda på ett enastående Let’s Dance i år. Kristin har ju för jösse namn vunnit hela tjotaballongen en gång. Jag önskar alla deltagare stort lycka till, säger Petra Mede.

Let’s Dance har säsongspremiär den 18 mars på TV4 Play och TV4.