Jens Lapidus blir rättsexpert på TV4

24 maj 2021

Författaren och tidigare advokaten, Jens Lapidus, blir rättsexpert på TV4.
Lapidus förstärker därmed TV4:s nyhets- och samhällsredaktion kring bevakningen av aktuella rättsfall och andra juridiska frågor.

- Under mina 15 år som advokat och jurist har jag varit med i kampen inne i rättssalen. Jag har förhört mina vittnen, jag har tjafsat med mina åklagare och jag har djupdykt i mina domar. Jag har en detaljkännedom som gör att jag kan ge fördjupade analyser och se bortom kulisserna, säger Jens Lapidus.

Jens Lapidus kommer framöver att synas regelbundet i TV4Nyheterna, Nyheterna Live samt i Efter fem med start redan i dag, måndag 24 maj. Jens kommer att kommentera pågående rättsfall och ge fördjupade analyser kring hur olika legala processer fungerar.

- Vi är glada att Jens Lapidus kommer finnas med i våra sändningar framöver. Intresset för aktuella rättsfall och juridiska frågor är stort och Jens kunskap om såväl rättsväsendet som brottslingar kommer att ytterligare stärka våra bevakning kring dessa frågor.  Vi hälsar honom varmt välkommen till Nyhets- och samhällsredaktionen säger Fredrick Malmberg, nyhetschef på TV4.

Läs mer här.

Kontakter

Liv Sander

Press- och PR-chef

Liv är presschef på TV4.