En andra chans till kärlek i nya Bonde söker fru - Andra sommaren

14 juni 2024

Bonde söker fru-världen växer med ytterligare ett program: Bonde söker fru – Andra sommaren. I det nya programmet får fem folkkära bönder från tidigare säsonger chansen att hitta kärlek igen. Redan i dag är det möjligt att skriva brev till Sigrid, Dino, Ellinor, Sven-Arne och Per.

I Bonde söker fru – Andra sommaren får fem folkkära bönder från tidigare säsonger av Bonde söker Fru en ny chans att hitta kärleken. Allmänheten kommer ännu en gång få möjligheten att skicka brev till sina favoritbönder med förhoppningen att få dejta dem under programmet. Programmet kommer ha premiär under 2025 och kommer som vanligt att programledas av Linda Lindorff.

"Bonde söker fru har under årens lopp haft en rad fantastiskt karismatiska bönder som snabbt blivit tittarfavoriter hos folket hemma i sofforna. I många fall har det blivit livslång kärlek, men det finns några som fortfarande letar efter den rätta. Därför ger vi nu fem tittarfavoriter en ny chans att hitta kärleken i tv igen", säger Linda Lindorff.

Bonde söker fru – andra sommaren har premiär på TV4 Play och TV4 under våren 2025. Den 19:e säsongen av Bonde söker fru har premiär på TV4 och TV4 Play under hösten.

Här är bönderna som söker kärleken på nytt i Bonde söker fru - andra sommaren. 

Per Solberg, 39 år, skogsbonde, Vimmerby.

Per medverkade i säsong 13 av Bonde söker fru, men är nu singel sedan ett par år. Han tror starkt på hela konceptet då det fungerade sist, även om det inte varade livet ut. Per är en positiv glädjespridare, som förutom att arbeta med skogen även förmedlar gårdar och att spela musik på fritiden. Per är gudfar till sina syskonbarn och missar aldrig en fotbollsmatch när de spelar. Pers dröm är att hitta sin soulmate, och förhoppningsvis få egna barn i framtiden.

Sven-Arne Eriksson, 58 år, kött-och skogsbonde, Ockelbo.

Sven-Arne fann kärleken då han var med i Bonde söker fru för 12 år sedan under säsong 7. Han hoppas finna någon att spendera tid med, både på och utanför dansgolvet.  När sonen börjat ta över gården och så är Sven-Arne sugen att på nytt hitta en partner på att dela sina intressen med och att skapa nya minnen ihop. Kanske åka på weekend eller solsemester ihop? Eller varför inte en yogaresa? 

Ellinor Eke Göransson, 30 år, journalist, Linköping.  

Ellinor medverkade i säsong 16 av Bonde söker fru, och var då brevskrivare till bonden Filip. Hennes kärlekshistoria fick då ett abrupt slut och har engagerat många tittare som unnar henne kärlek på nytt. Ellinor är uppvuxen på en grisproduktionsgård och har hållit på med hästar hela livet. Idag kombinerar hon ett liv som journalist i stan med det lantliga gårdslivet. Hon tycker om att resa och uppleva äventyr, men även umgås med vänner och familj. Drömmen är att hitta den stora kärleken som hon i framtiden ser sig bo ihop med på landet.

Sigrid Bergåkra, 51 år, hästbonde, Sörömåsen.

Sigrid medverkade i säsong 11 och gjorde ett starkt intryck med sin längtan efter passion som hon till sist fann i programmet, även om det inte höll i längden. Ett par år senare friade hon till en annan man under Bonde söker Frus 15-års jubileum, en förlovning som senare bröts. De senaste tre åren som singel har Sigrid fokuserat på sitt entreprenörskap och sina tre döttrar. Idag söker hon en trygg person som hon kan diskutera tankar och känslor med, och som vintertid kan tänka sig en resa till solen. 

Dino Choreftis, 51 år, olivbonde, Rhodos.

Dino var en av deltagarna i årets säsong av Bonde söker fru – jorden runt. Dino har sedan inspelningarna varit med om två tuffa MC olyckor. Han är helt återställd idag, men tiden i sjukhussängen fick honom att reflektera över hur viktigt det är att dela livet med någon i fina såväl som svåra stunder. Dino är grekisk-svensk och uppvuxen på Rhodos där han driver en stor oliv-och tomatgård. På senare tid har en längtan efter att spendera mer tid i Sverige växt sig starkare. Dino söker en framåt och aktiv tjej som uppskattar solnedgångar från segelbåten.

Kontakter

Kontakta oss

För mer information om våra program och intervjuförfrågningar, samt akuta ärenden, maila oss på

press@tv4.se