Maxad seriehöst på TV4 Play

14 oktober 2019 - Senast uppdaterad 7 maj 2020

Sci-Fi-drama med Sean Penn i The First, ruggiga brittiska thrillers och den mysiga australiensiska dramakomedin Five Bedrooms är bara några av höjdpunkterna när TV4 Play har bullat upp med förstklassiga serier för höstmörkret.

– Efter succén med Seriesommar känns det helt rätt att följa upp med Seriehöst på TV4 Play. Serier fortsätter att vara ett prioriterat område för oss och vi ser att användarna älskar det. Nu bjuder vi på massa högkvalitativa serier, helt gratis på TV4 Play. Själv kommer jag kasta mig över The First med Sean Penn i huvudrollen, säger Sam Ekman affärschef på TV4 Play.

TV4 Play fortsätter att storsatsa på kritikerhyllade serier och användarna kan i höst bland annat se fram emot att få se när Sean Penn ger sig ut i rymden för att bli den första människan på mars i Sci-Fi-serien The first, ruggiga brittiska thrillerserier som The Victim och Blood, samt hur det går när fem nyfunna vänner under en blöt kväll köper ett hus tillsammans i den australiensiska dramakomedin Five Bedrooms.

Användarna kan även se fram emot den andra säsongen av hyllade Keeping Faith där advokaten Faith Howells spelad av Eva Myles dras in i ett nytt mysterium. Eller den australiensiska dramaserien Mystery Road som är en fortsättning på den populära filmen med samma namn från 2014. Och såklart allt maffigt TV4-innehåll med efterlängtade sjätte säsongen av Solsidan i spetsen.

 

Seriehösten på TV4 Play (i kronologisk ordning):

The Victim
Brittisk dramathrillerserie från 2019. 15 år efter att hennes son blivit mördad är Anna huvudperson i ett relaterat rättsfall i Edinburghs högsta domstol. Utredaren Steven Grover är övertygad om att hon har ödelagt en oskyldig mans liv, men håller hans bevisning hela vägen?
Finns på TV4 Play redan nu. 

Blood
Brittisk psykologisk thrillerserie om en kvinna som återvänder till sin hemby på den irländska landsbygden efter att hennes mor hastigt avlidit under mystiska omständigheter. Huvudkaraktären Cat får snabbt känslan av att det är nåt som inte stämmer med moderns död och hon börjar misstänka att hennes egna far har något med dödsfallet att göra.
Finns på TV4 Play redan nu.

Mystery Road
Australiensisk dramaserie om polisen Jay Swan och hans kollega Emma James som blir tilldelad ett fall där två ungdomar har försvunnit från en småstad mitt ute i obygden. Ett jobb - och en stad - som visar sig var betydligt mer komplicerade än vad de först trodde. Serien är en fortsättning på den populära filmen med samma namn från 2014.
Finns på TV4 Play redan nu.

Grand Hotel
Amerikansk serie som utspelar sig på det sista familjeägda hotellet i Miami Beach, där personalen kämpar för att hålla sina gäster nöjda. Här vältrar sig eliten i överdådig lyx, men under den välpolerade ytan döljer sig skandaler, växande skulder och explosiva hemligheter. "Desperate Housewives"-stjärnan Eva Longoria är exekutiv producent till denna vågade dramaserie i tretton delar.
Finns på TV4 Play redan nu.

The First
Amerikansk dramaserie i åtta delar. Laz Ingram får det ärofyllda uppdraget att leda den första bemannade rymdfärden till Mars. Det som till en början ser ut att bli en av de mest banbrytande prestationerna i mänsklig historia får en ödesdiger start. Samtidigt spökar besättningens förflutna och de måste ta ställning till hur mycket de är beredda att offra för vad de tror på. En välsmord sci-fi-serie med Sean Penn och Natascha McElhone.
Premiär den 15 oktober på TV4 Play.

MotherFatherSon
Den frånskilda mediemogulen Max (Richard Gere) har höga förväntningar på sin son och enda arvinge Caden. Men när Caden bryter ihop förändras spelplanen för den splittrade familjen, och när Caden inte längre är att räkna med hotar mörka hemligheter att förgöra allt som Max byggt upp.
Premiär på TV4 Play den 19 oktober.

Solsidan, säsong 6
Säsong sex utspelar sig 1,5 år efter långfilmen och består av tio avsnitt. Mickan hemsöks av en gammal mobbare som är nyinflyttad i kvarteret och Fredde inser att det finns mer i livet än pengar. Alex får ta större ansvar för vardagssysslorna när Anna säkrar ett långfilmskontrakt med inspelning i Ungern. Viktor går sista året i högstadiet och får sin första riktiga flickvän, den sköra Lovisa.
Premiär på TV4 Play den 20 oktober.

Bad Mothers
Australiensisk dramaserie från 2019. Dramatik, hjärtesorg och glädje. Följ fem kvinnor som kämpar med få ihop en vardag med barn, karriär och problematiska relationer. När Sarahs man är otrogen vänds livet upp och ner men stöd kommer från oväntat håll. Samtidigt sker i ett mord i området och jakten på den skyldige är igång.
Premiär den 28 oktober på TV4 Play.

Keeping Faith, säsong 2
Säsong två tar vid 18 månader efter Evans försvinnande. Advokaten Faith dras in i ett nytt mysterium när hon väljer att försvara den lokala bonden Madlen som anklagas för mord på sin make. Madlens rättegång, hotet om Evans återkomst och Faiths motstridiga känslor för Steve leder fram till ett riskabelt beslut där Faith sätter sina barn, sin karriär och sitt liv på spel i jakten på sanningen.
Premiär på TV4 Play den 4 november.

Five Bedrooms
Five Bedrooms är en australiensisk dramakomediserie som tar sin början på en bröllopsfest. Ainsley, Harry, Liz, Benand och Lachlan hamnar vid samma bord, singlarnas bord. De har aldrig träffats och delar varken ålder eller intressen, men alla fem har tröttnat på att vara ensamma. Flera flaskor champagne senare har de nyfunna vännerna bestämt sig för att köpa ett hus tillsammans.
Premiär på TV4 Play den 4 november.

Departure
Världen häpnar när ett passagerarplan plötsligt försvinner under en till synes helt vanlig flygning över Atlanten. Den begåvade utredaren Kendra Malley kämpar mot klockan för att hitta planet och rädda eventuella överlevare, samtidigt som politiska intressen komplicerar situationen. "Departure" är en kanadensisk dramathrillerserie i sex delar med Archie Panjabi och Christopher Plummer.
Premiär på TV4 Play den 11 november.

Cleaning up
Brittisk dramaserie som utforskar hur långt människan är villig att gå för att överleva. Den hårt arbetande mamman Sam älskar sina barn över allt annat. Men ett växande spelberoende har satt familjens framtid på spel. För att ta sig ur knipan väljer Sam att ge sig in på den lukrativa aktiemarken genom att sälja hemligstämplad information. Något som visar sig snabbt kan få stora konsekvenser.
Premiär på TV4 Play den 11 november.

Kontakter

Anders Edholm

Press- och PR-ansvarig C More

Anders är pressansvarig för C More.