TV4 Play sänder sommarens stora tennisfest i Båstad med idel världsstjärnor

12 juni 2024

Världens bästa tennisspelare kommer till Båstad i sommar.
Nyblivne världsettan Jannik Sinner och fjolårsfinalisterna Casper Ruud och Andrey Rublev är tre av spelarna som gör upp i Nordea Open i juli.
TV4 Play sänder både WTA- och ATP-turneringen.

- Årets startfält är verkligen stjärntätt och det var länge sedan vi hade en världsetta på Båstads centre court. Vi är väldigt glada över att sända årets stora svenska tennisfest, Nordea Open, säger Johan Cederqvist, sportdirektör på TV4.

Tävlingen sänds på TV4 Play, TV4 Tennis och TV4 Sportkanalen, och pågår 8-13 juli för damer samt 15-21 juli för herrar. Hittills är fjolårsvinnaren Andrey Rublev, fjolårstvåan Casper Ruud, världsettan Jannik Sinner och britten Cameron Norrie klara för spel i Nordea Open. Övriga spelare på dam- och herrsidan presenteras löpande.

- Det är otroligt med ett så starkt startfält.  Det blir en fantastisk tennisfest i sommar och det är redan nu slutsålt ifrån torsdagen till söndagen. Vi är naturligtvis jätteglada  och stolta för vårt samarbete med TV4 och de som inte har tennisbiljetter kan se Nordea Open på Sveriges tenniskanal nummer ett, TV4, säger Christer Hult, managing director på Nordea Open.

Nordea Open sänds 8-21 juli på TV4 Play, TV4 Tennis och TV4 Sportkanalen.

 

Kontakter

Ludvig Ternstedt

Press- och PR-ansvarig