Streaming på TV4 Play i sommar

11 april 2024 - Senast uppdaterad 22 maj 2024

Sommaren på TV4 Play är fylld av underhållning, serier och reality. Perfekt för lata sommardagar!

Underhållning:

Bäst i test - special

Premiär 24/5 TV4 Play, TV4

Till specialavsnittet har David Sundin och Babben Larsson bjudit in fem förlorare från tidigare säsonger. Alltså de som historiskt fått absolut lägst poäng i Bäst i test och förlorat sin respektive säsong. De möts för att göra upp om vem som är alla tiders ”Sämst i Test”. 

Niklas och verkligheten

Säsongspremiär 28/5 TV4 Play, TV4

Journalisten Niklas Källner tar oss med på en resa in i växande alternativa rörelser och fenomen - allt från konspirationsteoretiker till anhängare av tantrasex och de som strävar efter evigt liv. Niklas möter biohackers och techmiljardärer från Longevity-rörelsen som pushar gränsen för att leva längre och hälsosammare. Han bekantar sig även med den nya sexuella frigörelsen i Sverige, dessutom tar han sig en närmare titt på vad som driver det plötsliga uppsvinget för konspirationsteorier. 

Förrädarna UK, säsong 2

Säsongspremiär juli TV4 Play

En grupp främlingar välkomnas till de skotska högländerna för att delta i ett nagelbitande, psykologiskt spel där det gäller att avslöja de svekfulla förrädare som gömmer sig mitt bland dem. Målet är att vinna prissumman på 120 000 pund.

Serier:

Golden boy, säsong 2 

Säsongspremiär i juni

Dramaserie som skildrar livet för den välbärgade gräddan i Istanbul. Handlingen kretsar kring systrarna Seyran och Suna, vars vägar korsas med den förmögna ungkarlen Ferit. Det kommer att leda till att deras liv förändras, för alltid.

Sullivan’s Crossing, säsong 2

Säsongspremiär 21/6 TV4 Play

Efter att hjärnkirurgen Maggie Sullivans (Morgan Kohan) liv övergår i kaos återvänder hon till småstaden där hon växte upp. Där tvingas hon navigera i sin komplicerade vardag, samtidigt som hon måste konfrontera sitt smärtsamma förflutna.

Professor T, säsong 3

Säsongspremiär 27/6 TV4 Play, TV4

Cambridge-professorn Jasper Tempest agerar rådgivare åt polisen i brottsutredningar som tycks vara omöjliga att lösa. Men hans säregna tillvägagångssätt och starka personlighet gör ofta att han kommer på kant med sina poliskollegor.

Fire Country, säsong 2

Säsongspremiär 2/7 TV4 Play, TV4

Amerikansk dramaserie om Bode Donovan, en fängslad man som går med i ett brandbekämpningsprogram för att få sitt straff förkortat. När han av en slump blir placerad i sin gamla hemstad Edgewater, rivs gamla sår upp från livet innan allt föll samman.

Skilda världar

Premiär 7/7 TV4 Play

Tvillingarna Sandra och Daniel skiljs åt vid födseln. Ovetande om den andres existens träffas de plötsligt 20 år senare. De förälskar sig och en historia om ung kärlek med förhinder tar sin början.

Blue Lights

Premiär 10/7 TV4 Play

Hyllad brittisk dramaserie som följer de nyexaminerade poliserna Grace, Annie och Tommy när de lär sig yrket i en mycket pressad miljö på en polisstation i Belfast. Grace är en före detta socialarbetare som bestämt sig för att byta yrkesbana i 40-års åldern. Annie har fått ge upp allt för att befinna sig där hon är och Tommy tycker att det är påfrestande att befinna sig i frontlinjen. Tillsammans kämpar de mot segregation, grängkriminalitet och försöker lista ut vem man kan lita på samtidigt som de funderar på om de gjort rätt val.

Morden i Helsingör

Säsongspremiär 21/7 TV4 Play, TV4

Danskt kriminaldrama om Dan Sommerdahl och hans bäste vän Flemming som löser mord i ett ständigt somrigt Helsingör. Samtidigt skapar deras långa arbetsdagar en hel del bekymmer privat, och duons kärleksliv har med åren blivit alltmer komplicerat.

The Serial Killer’s Wife

Premiär 24/7 TV4 Play

Brittiskt drama om läkaren Tom som grips av polisen och misstänks för att vara en seriemördare. Hans fru Beth bestämmer sig att tillsammans med Toms bästa vän att undersöka saken själva och hittar bevis som får henne att ifrågasätta om hon verkligen känner sin make. Serien bygger på boken med samma namn av Alice Hunter.

Morden i Marlow

Premiär 27/7 TV4 Play, TV4

Från skaparen av Mord i paradiset kommer denna deckare. Den pensionerade arkeologen Judith lever ett stillsamt liv i det lilla samhället Marlow tills hon en dag blir vittne till ett brutalt mord. Hon avfärdas till en början av polisen och startar därför sin egna utredning tillsammans med två vänner. Kvinnorna blir snart ombedda att hjälpa till med polisutredningen och måste kämpa mot klockan att stoppa mördaren.

Happy jävla Pride

Premiär 31/7 TV4 Play, TV4

Stockholm är staden som aldrig sover, i alla fall inte under Stockholm Pride. Dilan som kommer från en småstad åker till sin kusin i Stockholm för att uppleva sin första Pridevecka. Samtidigt blir kusinen Aris bästa vän Nina bostadslös och flyttar också in. Den ofrivilligt sammansatta trion får nu uppleva en fartfylld vecka tillsammans som de sent kommer att glömma.

Morden i Sandhamn

Säsongpremiär 6/8 TV4 Play, TV4

Svensk kriminalserie, baserad på Viveca Stens bästsäljande deckare. Stockholms skärgård är inte så fridfull som du tidigare trott. I takt med att vågorna slår mot klipporna kämpar åklagaren Nora Linde (Alexandra Rapaport) mot oanad ondska.

Film:

Hammarskjöld

Premiär 28/6 TV4 Play+

1961 har Dag Hammarskjöld ett år kvar på sin post som FN:s Generalsekreterare. Därefter ska han flytta till sitt hus på Österlen och den efterlängtade friheten. Men samtidigt rasar det kalla kriget för fullt, och brännpunkten ligger i Kongo. Dag Hammarskjöld tar på sig uppdraget att mäkla fred och enighet i landet. Ett omöjligt uppdrag, enligt många. Ett självmordsuppdrag, enligt andra. 

Knyckertz & snutjakten

Premiär 1/6 TV4 Play+

Hunden Snuten är Tures bästa vän. Men det verkar som familjen Knyckertz snott den. Ture måste välja, ska han vara ärlig och lämna tillbaka hunden, eller behålla den och därmed hjälpa familjen att genomföra en livsfarlig kupp? Sanningen är inte alltid den man tror och Tures beslut kommer leda till en större katastrof än han kunnat ana...

Reality:

Married at first sight Australien

Säsongspremiär 26/5 TV4 Play

Efter att ha blivit ihopmatchade av relationsexperter kommer tio par få chansen att gifta sig - utan att tidigare ha träffats. Tillsammans med sin, på papper, perfekta partner ska de nu ta sig an äktenskapets prövningar och förhoppningsvis bli kära.

The Real Housewives of Dubai, säsong 2

Säsongspremiär 3/6 TV4 Play+ Hayu

Amerikansk realityserie som följer en grupp framgångsrika kvinnor på deras dagliga äventyr i Förenade Arabemiraten. Oavsett om de förvaltar sina växande affärsimperier eller planerar nästa stora fest är de alltid redo att servera brännhett drama.

Below Deck: Mediterranean, säsong 9

Säsongspremiär 4/6 TV4 Play+ Hayu

Realityserie som skildrar livet på en privat lyxyacht i Medelhavet. Samtidigt som den unga besättningen brottas med återkommande drama och krävande gäster får de också njuta av alla spektakulära platser, ljud och smaker som hör Medelhavet till.

The Golden Bachelor

Premiär 9/6 TV4 Play

Amerikansk spin-off till The Bachelor med den här gången är det en äldre singelman som säker den stora kärleken och dejtar en grupp singelkvinnor.   

Love Island UK Sommar 

Premiärdatum kommer inom kort TV4 Play

En grupp unga singlar semestrar tillsammans i paradiset, i hopp om att hitta kärleken. En stor fest av lust och passion blir en semester att minnas, men samtidigt som de väljer en partner måste de även vinna publikens hjärtan.

Förändringar kan ske och program kan tillkomma

 

Kontakter

Kontakta oss

För mer information om våra program och intervjuförfrågningar, samt akuta ärenden, maila oss på

press@tv4.se