Gå till huvudinnehåll

Premiärer på C More juni-augusti

8 maj 2020 - Senast uppdaterad 3 augusti 2020

Här presenteras serier, dokumentärer och filmer som har premiär på streamingtjänsten C More under juni-augusti. Vid frågor, önskemål kring material eller möjlighet att recensera, vänligen kontakta pressavdelningen. Sidan uppdateras löpande.

Juni

 

Serier i juni

Mystery Road, säsong 2, premiär 4 juni.

Australisk dramaserie om polisen Jay Swan (Aaron Pedersen) och hans kollega Fran (Jada Alberts) som tar sig an nya komplicerade fall. Sofia Helin spelar rollen som arkeologen Professor Sandra Elmquist i denna säsong.

Condor, säsong 2, premiär 9 juni.

Andra säsongen av den amerikanska dramathrillerserien från 2020 baserad på den klassiska 70-talsromanen “Six Days of the Condor”. Efter att ha flytt till Italien i slutet av säsong 1 reser Joe Turner (Max Irons) runt i Europa utan att lämna spår efter sig. När han blir kontaktad av en mystisk rysk spion tvingas han tillbaka till en värld han trodde han hade lämnat bakom sig.

Blodsbröder (Alfa/Grow), premiär 11 juni.

Dansk thrillerserie från 2020 som handlar om två bröder vars vägar möts när de befinner sig på helt olika platser i livet. Regisserad av de hyllade Avaz-bröderna.

Love Life, premiär 14 juni.

Romantisk komediserie från 2020. Anna Kendrick (Up in the Air, Pitch Perfect) spelar Darby, en singeltjej i New York som söker efter den stora kärleken. Varje avsnitt berättar historien om en ny kärlek i Darbys liv och hur deras relation utvecklas. Anna Kendrick är även exekutiv producent tillsammans med Sam Boyd med flera.

Million Dollar Listing Los Angeles, premiär 17 juni på C More.

Realityserie om ett gäng lyxmäklare i Los Angeles däribland Josh Flagg, James Harris och Josh Altman. Tolfte säsongen släpps på C More samma dag som USA-premiären.

Ramy, säsong 2, premiär 19 juni.

Hyllad dramakomedi i tio delar om Ramy, en USA-född ung man med egyptiska föräldrar som slits mellan två världar i ett mångsidigt New Jersey. Kan han finna en rimlig balans mellan sina muslimska värderingar och den konsekvensbefriade mentalitet han upplever i umgänget med sina jämnåriga vänner? Huvudrollen spelas av komikern Ramy Youssef som vann en Golden Globe för sin insats i första säsongen.

Hightown, premiär 24 juni.

Krimdramaserie från 2020. Den federala agenten för illegalt fiske, Jackie Quinones (Monica Raymund), upptäcker en död kropp utanför kusten i Cape Cod i Massachusetts. Det blir startskottet för fler mystiska upptäckter och snart befinner hon sig i centrum av stadens utbredda heroinhandel.

 

Filmer i juni

Amazing Grace, premiär 3 juni. Musikdokumentär från 2006.

438 dagar, premiär 5 juni. Thrillerdrama om de svenska journalisternas tid i etiopiskt fängelse.

The Meg, premiär 5 juni. Actionfilm från 2018.

Shaun the Sheep Movie: Farmageddon, premiär 5 juni. Familjefilm från 2019.

Pavarotti, premiär 10 juni. Dokumentär från 2019.           

Halloween, premiär 12 juni. Skräckfilm från 2018.             

Another Mother's Son, premiär 12 juni. Biografi från 2017.

Won't You Be My Neighbor? premiär 17 juni. Dokumentär från 2018.

They Shall Not Grow Old, premiär 24 juni. Dokumentär från 2018.

Night School, premiär 26 juni. Komedi från 2018.

 

Juli

 

Serier i juli

Line of Duty, säsong 4, premiär 1 juli

Fjärde säsongen av den mångfaldigt prisbelönta kriminalserien som kretsar kring den fiktiva enheten AC-12 vars uppdrag är att bekämpa korruption inom den brittiska poliskåren. I varje säsong introduceras en ny utredning som snabbt utvecklas till en rafflande katt-och-råtta-lek för kriminalinspektör Steve Arnott och hans kollegor. Med Martin Compston (Doomsday) och Vicky McClure (This Is England) i huvudrollerna.

P-Valley, premiär 25 juli.

Dramaserie från 2020 om livet runt en strippklubb i det beryktade Mississippideltat. Med Brandee Evans, Nicco Annan och Shannon Thornton i huvudrollerna. Avsnitten regisseras av åtta olika kvinnor.

Vida, säsong 3, premiär 9 juli

Amerikansk dramaserie om Lyn och Emma, två mexikansk-amerikanska systrar med vitt skilda personligheter som länge har levt separata liv. När deras mamma går bort återförenas systrarna i sina barndomskvarter i östra Los Angeles och allt förändras när ett krävande arv och gamla familjehemligheter plötsligt vänder upp och ner på deras tillvaro. Med Melissa Barrera och Mishel Prada i huvudrollerna.

Bulletproof, säsong 1 och 2, premiär 17 juli

Actiondramaserie från 2018 med Noel Clarke (Brotherhood, Star Trek Into Darkness) och Ashley Walters (Top Boy, Safe House) i huvudrollerna. Poliserna Bishop och Pike har vitt skilda bakgrunder; Pike är son till en respekterad polischef medan Bishop växte upp hos olika fosterfamiljer. Nu arbetar de som partners i kampen mot kriminella gäng i östra London.

 

Filmer i juli

Hustlers, premiär i juli. Dramakomedi med Jennifer Lopez från 2019.

After the wedding, premiär i juli. Drama från 2019 med Julianne Moore  ochMichelle Williams.

The Nun, premiär i juli. Skräckfilm från 2019.

Grinchen, premiär i juli. Klassisk familjefilm från 2018. 

Unfriended: Dark Web, premiär i juli. Skräckfilm från 2018.

Smallfoot, premiär i juli. Familjefilm från 2018.

Mortal Engines, premiär i juli. Actionäventyr från 2018 producerad av Peter Jackson

Tulip Fever, premiär i juli. Drama från 2017.

Dödligt vapen 1-4, premiär i juli. Actionklassiker från 1987.

Johnny English 1-3, premiär i juli. Actionkomedier med Rowan Atkinson från 2003. 

Polaroid, premiär i juli. Skräckfilm från 2019.

The Booksellers, premiär i juli. Amerikansk dokumentär från 2019.

We Intend to Cause Havoc, premiär i juli. Musikdokumentär från 2019.

Inna de Yard, premiär i juli. Musikdokumentär från 2019.

 

Augusti

 

Serier i augusti

The Office, säsong 1-5, premiär 1 augusti

Amerikansk komediserie från 2005 med Steve Carell som bygger på det brittiska originalet från 2001. Mockumentärserien kretsar kring en grupp typiska kontorsarbetare där arbetsdagen består av egokollisioner, olämpligt beteende och tristess.

The Trip & The Trip to Spain, premiär 1 augusti

I dessa två brittiska miniserier spelar den pratglada komikerduon Rob Brydon och Steve Coogan lätt skruvade versioner av sig själva. I "The Trip" utforskar de maten i norra England medan de i "The Trip To Spain" recenserar restauranger över hela Spanien.

Morden i Sandhamn, säsong 7, premiär 3 augusti på C More, 18 augusti på TV4

Sjunde säsongen av kriminalserien och tittarfavoriten, baserad på Viveca Stens universum, med Alexandra Rapaport i huvudrollen. På den till synes idylliska skärgårdsön Sandhamn kämpar polisenheten och åklagaren Nora Linde med nya dramatiska brottsfall, på liv och död.

The Secrets She Keeps, premiär 10 augusti

Dramathrillerserie från 2020 med Laura Carmichael (Downton Abbey) och Jessica De Gouw (The Crown). Ett oväntat möte mellan två gravida kvinnor i ett köpcentrum utanför Sydney får oanade konsekvenser.​

Intelligence, premiär 12 augusti

Komediserie från 2020 med David Schwimmer (Vänner) och Gana Bayarsaikhan (Wonder Woman). CySec är en nyskapad underrättelsegrupp som ska hjälpa brittiska myndigheter i kampen mot cyberterrorister. En grupp med de bästa hjärnorna som går att hitta. Så synd att de också inkluderade NSA-analytikern Jerry.

Lego Masters Australien, säsong 2, premiär 14 augusti

Programledaren Hamish Blake och domaren Ryan ‘Brickman’ McNaught är tillbaka med åtta nya lag som utmanas i allt från att bygga unika Star Wars-fordon till att skapa 3D-konst. Nytt för denna säsong är att den gyllene legobiten får sällskap av en ny hemlig legobit som kan innebära en ovärderlig fördel i tävlingen. Samtidigt har mängden valbara legobitar utökats väsentligt sedan den förra säsongen.

Yellowstone, premiär 18 augusti

Modernt westerndrama om John Dutton (Kevin Costner) och hans familj som ständigt brottas med maktkamper och yttre hot på sin stora ranch i Montana. Följ med till en värld fylld av korrupta politiker, giriga markägare, förgiftade vattenreservoarer och olösta mord. I huvudrollen som familjens överhuvud John syns den Oscarbelönade skådespelaren Kevin Costner. 

 

 

Filmer i augusti

Welcome to Marwen, premiär 14 augusti. Komedi från 2018 med Steve Carell.

Tills Frank skiljer oss åt, premiär 21 augusti. Svensk komedi från 2019.

Gremlins 1 och 2, premiär 1 augusti. Filmklassiker från 1984.

The Notebook, premiär 9 augusti. Drama från 2004.

 

Vid frågor, önskemål kring material eller möjlighet att recensera, vänligen kontakta Mia-Li Hallengren på

mia-li.hallengren@tv4.se  eller pressavdelningen på press@tv4.se

 

Sidan uppdateras löpande.

Kontakter

Mia-Li Hallengren

Press- och PR-ansvarig

Mia-Li är ansvarig för program som Sveriges mästerkock, Kockarnas kamp och Hela Sverige bakar.