Månadens premiärer - oktober

2 oktober 2023

Här är månadens premiärer att se fram emot på TV4 Play och TV4 i oktober.

Robinson & Gränslandet (2/10)

På en ödslig plats kämpar deltagarna i spektakulära tävlingar och mot naturens krafter i hopp om att ta hem Robinsontrofén och en halv miljon kronor. De deltagare som röstats ut i örådet får en ny chans att ta sig tillbaka till tävlingen i Gränslandet. 

Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby (2/10)

Lucianoz drömmer om att bli dansbandsartist och siktar mot dansbandsveckan i Malung. Men kommer världen att acceptera nykomlingen från Rinkeby?

Kockarnas kamp - Revanschen (3/10)

Sveriges mest framstående kockar utsätts för tuffa utmaningar där hela deras yrkesskicklighet sätts på prov när de tävlar mot varandra. I år möts tidigare deltagare som inte vunnit för att försöka ta revansch. Pär Lernström är programledare. 

Bonde söker fru (4/10)

Kärlekstörstande bönder som alla drömmer om att hitta någon att dela livet med. Följ med på hela resan – från första dejten till böndernas gårdar där bonden gör sitt val. I årets säsong får vi följa Michael, Mimmi och Jens. Programledare är Linda Lindorff.  

Bonde söker fru – Kärlek åt alla (4/10)

Följ bönderna som inte är med i Bonde söker fru genom nervösa möten och svåra val. Tillsammans med sina brevskrivare flyttar de in en sommarvecka på Siggesta gård där de får dejta och förhoppningsvis hitta kärleken. Linda Lindorff är programledare. 

The Catch (8/10)

Psykologisk thriller om en man i en brittisk kuststad som gör allt för att skydda sin familj.

Mauri - Vad hände sen? (9/10)

I den andra säsongen av Mauri – Vad hände sen? träffar Mauri Hermundsson personer som på ett eller annat sätt skrivit in sig i den svenska historien, för att sedan gå upp i rök. Det kan vara personen bakom ett viralt klipp, personen bakom en storslagen händelse eller en legendarisk karaktär.

The Fox (9/10)

Kriminaldrama om den tidigare spionen Anne och hennes kompanjon Youssef, som startar en detektivbyrå som tänjer på gränserna och skapar farliga fiender på vägen.

Den Svenska Tinderbedragaren (12/10)

Dokumentärserie som följer åtta svenska kvinnors osannolika öde. Nästan alla har en sak gemensamt. De matchade med samma man på Tinder - sedan tog problemen fart. Många har blivit lurade att ta lån och sitter nu med stora skulder.

Estonia (15/10)

Dramaserie om en av de värsta färjekatastroferna i modern tid. Ur flera karaktärers perspektiv speglas såväl räddningsarbetet som hur anhöriga i Sverige, Estland och Finland försöker förstå och hantera den fruktansvärda tragedin.

Hellenius hörna (15/10)

David Hellenius bjuder in några av våra mest älskade och intressanta personligheter. Som vanligt varvas samtalen med humor, allvar, musikframträdanden och sketcher. Årets säsong får dessutom längre sändningstid och ny scenografi.

Så mycket bättre (28/10)

I årets Så mycket bättre kommer en bred skara av olika artister tolka varandras musik. Bland annat kommer veteranen Lasse Holm få sällskap av stjärnskottet Ellen Krauss och Omar Rudberg. Ansluter gör även Eagle-Eye Cherry, Peg Parnevik, Dogge Doggelito och många fler.

 

Kontakter

Kontakta oss

För mer information om våra program och intervjuförfrågningar, samt akuta ärenden, kontakta vår pres...

press@tv4.se