Månadens premiärer - november

1 november 2023

Storslagen drama, tjuvstart på julen och gripande dokumentärer. Här är premiärerna att se fram emot i november.

Johan Glans sommarturné (1/11)

Johan Glans första stand up-turné sedan 2018. I föreställningen får vi återigen ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket, med tvistade och träffsäkra beskrivningar av vardagen.

Ondskan (2/11)

16-årige Erik är van vid våld, både i hemmet och på skolgården. Efter att ha blivit relegerad från skolan i Stockholm får Erik en sista chans att fortsätta studera på internatskolan Stjernsberg. Men på Stjernsberg är våldet värre än hemma. Där är ondskan satt i system…

Love Island USA (4/11)

I en lyxvilla bor heta singlar tillsammans samtidigt som de dejtar och flirtar för att se om kemi kan uppstå. Målet är att hitta sann kärlek men vägen dit är lång.

Kidnappningen av Angel Lynn (9/11)

Den sanna historien om Angel Lynn, en ung kvinna som kidnappades av sitt våldsamma ex och lämnades med skador som förändrade livet, för alltid.

Sullivans Crossing (10/11)

Kirurgen Maggie Sullivan återvänder till småstaden hon kommer ifrån efter en skandal som fått henne att lämna både sitt jobb och liv i storstaden. 

Heartbeats, säsong 2 (17/11)

I första säsongen ledde ett one night-stand till en oplanerad graviditet. I andra säsongen får vi följa Anders, Mio och Mios bästa kompis Katja när de måste ta konsekvenserna av den oskyldiga flirten.

Leif GW och vargen (19/11)

Vargen är Sveriges kanske mest debatterade och mytomspunna djur. Leif utforskar konflikten, där vissa försvarar vargens rättigheter medan andra ser den som skadedjur.

Significant Others (24/11)

Psykologiskt drama från Australien. När Sarah, en ensamstående mamma med två tonåringar, plötsligt försvinner tvingas familjen att återförenas. Men när tvivel kring Sarahs försvinnande uppstår kämpar familjen att försöka förstå vad som egentligen hände.

Jul med Ernst (27/11)

Med ett bultande julhjärta är Ernst Kirchsteiger tillbaka för att visa hur han gör för att få julen att flytta in. Ernst delar med sig av sina bästa knep för att få igång den trygga julstämningen, full med traditioner fast med en liten twist…

Kontakter

Kontakta oss

För mer information om våra program och intervjuförfrågningar, samt akuta ärenden, kontakta vår pres...

press@tv4.se