Jill Johnson och Tareq Taylor leder galan Sjung tillsammans mot cancer

8 december 2023

Sjung tillsammans mot cancer är en stämningsfull allsångskväll till förmån för Cancerfonden. Programmet leds av Tareq Taylor och Jill Johnson och direktsänds från Cirkus i Stockholm på TV4 Play och TV4 den 8 januari klockan 20:00-22:00.

Nytt för i år är att artisterna, publiken på Cirkus och tv-tittarna tillsammans tar ton och sjunger i kampen mot cancer för att samla in pengar till cancerforskningen för att kunna bidra till nya forskningsframsteg som räddar liv.

Tareq Taylor och Jill Johnson leder denna allsångskväll där tittarna också får ta del av starka berättelser från drabbade och närstående.

- Det är en ära att få leda den här kvällen och det kändes viktigt och självklart för mig att tacka ja, säger Jill Johnsson.

Cancer är tyvärr något som varit närvarande i Tareq Taylors familj under lång tid. Hans mamma överlevde livmoderhalscancer.

- Jag har själv blivit drabbad eftersom min mamma haft cancer och min morfar gick bort i cancer. Det är viktigt för mig att stötta cancerforskningen på alla sätt. Det känns inte nattsvart längre, eftersom det görs så enorma framsteg inom cancerforskningen, säger Tareq Taylor.

Några av Sveriges mest folkkära artister är med denna viktiga kväll.

Medverkande artister:

Pernilla Wahlgren

Måns Zelmerlöw

Tommy Nilsson

Miriam Bryant

Lasse Holm

Nanne Grönvall

Hanna Hedlund

Dad Harmony

Lucianoz

Erik Grönwall

Jill Johnson

Tareq Taylor

 

Ackreditering till galan sker via elin@bindefeldkommunikation.se.

Sjung tillsammans mot cancer sänds på TV4 Play och TV4.den 8 januari klockan 20:00.

Läs mer om galan här

Kontakter

Anna Lundkvist

Press- och PR-ansvarig