Här är deltagarna i Hela kändis-Sverige bakar 2024

7 mars 2024

Det är återigen dags för nya kändispar att briljera med sina bästa bakverk i Hela kändis-Sverige bakar för att ta reda på vilka som har vad som krävs för att ta hem titeln – årets kändis-hemmabagare.

Hela kändis-Sverige bakar har säsongspremiär den 4 april på TV4 Play och TV4.

Nu intar nya kändispar tävlingstältet på Ulriksdals slott i Solna för att knåda, spritsa, sockra och grädda sin väg till att vinna juryns favör. Kändisarna tävlar i par och tillsammans utsätts de varje vecka för kreativa och tuffa utmaningar i form av läckra bakverk.

Bakverken bedöms av mästerbagaren Johan Sörberg och toppkonditorn Elisabeth Johansson och programmet leds som tidigare av Tina Nordström.

- Det har varit en fantastisk säsong på Ulriksdals slott i sommarskrud. Vi har haft ett roligt gäng som bjudit på sig själva och tagit ifrån tårna med fjäderboa och höga klackar. Men ju längre in i tävlingen vi har kommit har vi även fått se på riktiga tävlingsådror, säger Tina Nordström programledare för Hela kändis-Sverige bakar.

Det par som tar hem titeln årets kändis-hemmabagare 2024 får även 50 000 kronor att skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Årets kändispar:

Martin Lidberg & Micael Dahlen

Anna Blomberg & Emma Molin

Gunilla von Platen & Bathina Philipson

Julia Franzén & Bingo Rimér

Linda Pira & Jasmine Gustafsson

Pablo Leiva Wenger & Felipe Leiva Wenger

Hela kändis-Sverige bakar har premiär den 4 april på TV4 Play och TV4.

Kontakter

Anna Lundkvist

Press- och PR-ansvarig (tjänstledig)