Gå till huvudinnehåll

Dubbelt upp av Sveriges Mästerkock 2025

18 september 2024

När Sveriges Mästerkock är tillbaka på TV4 nästa år blir det i dubbel upplaga. För första gången i programmets historia sänds två säsonger, en under våren och en under hösten. För tittarna betyder det ännu mer matglädje, spänning, och dramatik. 

Dubbla säsonger innebär också att programmet får två jurykonstellationer. I vårens säsong gör Tina Nordström entré i mästerkocksköket och ansluter som ny jurymedlem, och bildar en jurytrio med Tommy Myllymäki och Tom Sjöstedt.

- Detta såg jag inte komma! Det var 8 år sedan jag befann mig i samma studio för att spela in Sveriges yngsta Mästerkock och nu är jag tillbaka på samma underbara ”brottsplats”. Det är med viss nervositet jag går in i detta men det är som det ska vara. Har man inga nerver ska man lägga av, säger Tina Nordström.

Rutinerade Mischa Billing är tillbaka i juryn som ska bedöma höstens deltagare och hon kommer få sällskap av två nya jurykollegor.

- Det är kul att programmet är uppskattat och att man därför gör den här extra satsningen. För egen del tycker jag det känns spännande att hoppa på en ny utmaning, nästan som att vara programledare för första gången. Det var inte ett helt enkelt beslut att lämna mina jurykollegor men det känns kul att Tina kliver in. Det blir min elfte säsong och jag älskar verkligen mitt jobb och att få möta alla dessa passionerade amatörer. Jag ser fram emot att få se vild kreativitet från våra deltagare i höst, säger Mischa Billing.

I dagarna påbörjas inspelningarna av säsong 15 av Sveriges Mästerkock och tittarna kan se fram emot premiär i början av nästa år.

Kontakter

Kontakta oss

För mer information om våra program och intervjuförfrågningar, samt akuta ärenden, maila oss på

press@tv4.se