Bäst i test - en del av superhelgen på TV4 i höst

24 maj 2024

Loading the player...

Glädjande nyheter för alla Bäst i test-älskare! Helgen startar kraftfullt på TV4 i höst fylld med underhållning så som Bäst i test på fredagarna, Idol på lördagarna och Vilket Liv! på söndagarna som därefter tas vid av en andra säsong av Förrädarna och av Så mycket bättre. Det blir mer helgunderhållning än någonsin i superhelgerna med TV4. 

– När hösten startar så kommer hela Sverige att kunna streama det mesta av helgens underhållning på TV4 Play redan på fredagarna. Det blir en riktig superhelg där vi sänder fler stora underhållningsprogram än någonsin tidigare. Att idag kunna ge beskedet om att Bäst i test är tillbaka redan i höst ligger helt i linje med vår ambition att samla Sverige på helgerna, säger Fredrik Arefalk, kanal- och innehållsdirektör på TV4.

Babben Larsson och David Sundin är tillbaka redan i höst på TV4 med sina kreativa och knasiga tester i Bäst i Test. Fem modiga deltagare har tagit sig ann uppgiften om att sätta sin kreativa lösningsförmåga på prov och försöka lösa de mest omöjliga och kluriga tester till höstens säsong. Deltagarna som kommer sättas på prov av den lille poängräknaren är, Eric Stern, Lotta Engberg, Nour el Refai, Torbjörn Averås Skorup och Marie Agerhäll.

– Mig veterligen finns det ingen regel som säger att man inte får skratta på hösten. Därför är vi tillbaka redan efter sommaren med en helt ny säsong, 10 otroliga avsnitt av allas vårt Bäst i Test, säger David Sundin.

Deltagarna i höstens säsong är:

Eric Stern

Lotta Engberg

Nour el Refai

Torbjörn Averås Skorup

Marie Agerhäll

Bäst i test har premiär fredagen den 16 augusti på TV4 Play och sänds 20:00 på TV4.

Kontakter

Ina Kokalari

PR- och programkommunikationschef