Amie Bramme Sey ny sidekick under Idols fredagsfinaler

22 september 2023

Loading the player...

Pär Lernström får en ny partner vid sin sida under Idol-hösten. Amie Bramme Sey, som programlett galor som Grammis och Guldbaggen, blir sidekick till Pär och leder även Idol Extra under Idols fredagsfinaler, med start den 6 oktober.

- Fredagar ÄR veckans bästa dag och den bör alltid vara fylld med musik, glädje och gemenskap! Jag är överlycklig att få spendera hösten med Idolfredag varje vecka tillsammans med Idolerna, Pär, juryn och tittarna. En dröm, säger Amie Bramme Sey.

Nu är det klart vilka 22 deltagare som kliver in i Kvalveckan av Idol 2023, med start den 25 september, och som under fem livesända kvällar ska göra upp om platserna i Idol fredagsfinaler. En av dessa 22 kommer ta hem den åtråvärda vinsten av Idol 2023 i Avicii Arena den 1 december.

Idols fredagsfinaler börjar i sin tur den 6 oktober och programleds precis som vanligt av Pär Lernström. Under höstens finaler har han alltså en ny sidekick vid sin sida i form av programledaren och den tidigare radioprataren Amie Bramme Sey.

- När vi nu ska kliva in i Idolhösten på allvar, inta studion och börja den spännande vandringen mot finalen i Globen är jag så glad att jag kommer att få ha Amie vid min sida hela vägen. Hon är en oerhört trygg och bra programledare och dessutom kommer hon, precis som jag, från radion, säger Pär Lernström.

Amie Bramme Sey gör sin första Idol-sändning under årets första fredagsfinal, 6 oktober.

Kontakter

Ludvig Ternstedt

Press- och PR-ansvarig