Om Presstjänsten

Välkommen till TV4:s presstjänst!

På TV4:s presstjänst finns information om TV4-kanalernas program, både tablåer, texter och bilder. Dessutom presenteras företagsnyheter här.

Registrering
Om du ännu inte har tillgång till TV4:s Presstjänst på nätet är du välkommen att registrera dig här.

Har du inte ett återkommande behov kan du kontakta pressavdelningen via TV4:s växel, se nedan, för att få en tillfällig inloggning. Vi svarar under kontorstid och då får du lösenordet på en gång. Mailar du får du svar inom någon dag.

Copyright
Allt material på presstjänsten - bilder (både stillbilder och rörliga filmbilder), texter och filer - tillhör TV4 AB och får endast användas i samband med redaktionell publicitet kring företaget, dess kanaler och program. Läs mer om TV4:s copyrightregler här.

Endast yrkesverksamma journalister får tillgång till den här tjänsten. Övriga som är intresserade av TV4-kanalernas utbud samt information om TV4 hänvisas till tv4.se, tvplaneten.se samt nyhetskanalen.se.

Observera också att du enligt personuppgiftslagen, PUL, måste godkänna att du registreras i TV4:s datasystem för att få tillgång till Presstjänsten. Dina uppgifter kan inte ses av någon annan än personalen på TV4.

För att tjänsten ska kunna utnyttjas maximalt rekommenderas webbläsarna Mozilla Firefox, Chrome eller Safari. Observera att sajten är inte optimerad för IE 7.

Vänliga hälsningar

Presstjänsten TV4
115 79 Stockholm
E-post: press@tv4.se
Telefon: 08-459 40 00 (växel)

Kontakta oss

Telefon   08-459 40 00
Adress    TV4 AB
Tegeluddsvägen 3-5
115 79 STOCKHOLM

Länkar TV4-Gruppen